Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Vivian Visser

Projectleider, Scrum Master, Verandermanager
06-42265798
vvisser@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Vivian Visser
Het beste uit mijzelf en anderen halen, daar krijg ik energie van.
Met mijn analytische en creatieve blik benader ik organisatievraagstukken op een innovatieve manier. Hierbij vind ik het belangrijk om de menskant niet uit het oog te verliezen.

Duidelijke communicatie is hierbij een belangrijk onderdeel. Om samen met de klant een mooi resultaat neer te zetten waar de klant ook echt wat aan heeft, daar krijg ik energie van.

Ambitieus, betrokken, resultaatgericht, sociaal en leergierig zijn eigenschappen die ik bij mijzelf vind passen. Ik ben erg georganiseerd en een echte planner. Door mijn sociale karakter en oprechte interesse in anderen denk ik goed de verbinding te maken met verschillende type mensen en waar nodig verschillende afdelingen binnen een organisatie.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een filmhuis te bezoeken. Ik houd daarnaast erg van kunst en cultuur en geniet van het bezoeken van mooie tentoonstellingen. Daarnaast hou ik van reuring in mijn leven en ben ik een ontzettende dierenvriend. Sport beoefen ik in de vorm van circuit training, spinning, pilates en yoga.

Wil je samenwerken met Vivian?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Vivian Visser
Er zijn geen artikelen gevonden.