Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om je de best mogelijke ervaring te geven op het gebied van user experience, analytics en marketing. Lees onze Privacy Policy voor meer informatie of om je voorkeuren aan te passen.
de mens achter arlande

Meryl Coutinho

Agile Transformatie Consultant, Projectmanager
035-6091555
mcoutinho@arlande.nl
bekijk mijn linkedin profiel
Bekijk mijn Arlande cv
Meryl Coutinho
Als je weet wat je bestaansrecht is en je handelt hiernaar, dan beweeg je altijd voorwaarts!

Door mijn positieve instelling, ondernemersgeest, ambitie, resultaatgerichtheid, eerlijkheid en de verbinding die ik zoek ben ik in staat om met een gezonde dosis lef en flair agile leadership opdrachten op mijn manier in te kleuren en de transitie tot een succes te maken.

Ik vind het belangrijk dat individuen in staat zijn om het maximale uit henzelf te halen vanuit een veilige omgeving. De condities voor een veilige omgeving creëer ik met veel enthousiasme, oog voor mensen en hun talenten. Op werk uit dit zicht door gemeenschappelijke doelen te schetsen en er écht voor mijn team te staan. In mijn privé tijd daag ik en word ik ook uitgedaagd door vrienden en familieleden om over je maximale potentie als individu na te denken.

Tenslotte sta ik geregeld bewust stil om na te gaan hoe ik een maatschappelijke bijdrage kan leveren en op welke wijze ik dit zal invullen, passend bij mijn bestaansrecht, talenten en ervaring.

Wil je samenwerken met Meryl?
Neem dan contact op met Rieks Oosting
bekijk profiel
Of bel direct op
06-20735755
artikelen door
Meryl Coutinho