Contact

Verandermanagement

Verandermanagement

Veranderingen lijken de norm te worden binnen retail en groothandel. Zo blijft bijvoorbeeld de technologie zich voortdurend ontwikkelen. Het is belangrijk dat zowel de klanten als de medewerkers in de retail en groothandel bekend worden met de nieuwe veranderingen in technologie en strategie.

Verandermanagement is cruciaal voor het slagen van business transformaties
Bepalend voor de vraag of een business en IT transformatie succesvol is heeft vooral betrekking op hoe klant en medewerkers omgaan met de veranderingen in retail en groothandel. Het gaat dan voornamelijk om de menskant van veranderingen. De verandermanagement expertise van de managers van Arlande is in projecten en  programma’s een welkome aanvulling, doordat deze expert in staat is om de mensen pro-actief en met een gestructureerde aanpak succesvol te begeleiden. Grote veranderingen in technologie binnen de retail en groothandel worden door verandermanagement eigen gemaakt, waardoor business transformaties succesvol zijn.

Arlande helpt
Concreet betekent verandermanagement met en door de managers van Arlande o.a. het herinrichten van retail en groothandel business technologie processen, het ontwikkelen van operationele- en business modellen, het verzorgen van communicatie, het ontwerpen en inrichten van training en learning faciliteiten en virtuele samenwerkingsverbanden, leiderschapsontwikkeling, het oplossen van cultuur- en gedragvraagstukken etc.. Wat nodig is wordt bepaald aan de hand van een verandermanagement - en stakeholder analyse met een bedrijfskundige en organisatiekundige blik om de retail- en groothandelsorganisaties effectiever en efficiënter te laten zijn. De begeleiding door de managers van Arlande bij verandermanagement (m.b.t. bijv. technologie) kan zowel in de rol van een management consultant als die van een projectmanager zijn. Arlande helpt!