Contact

Projectmanagement

Projectmanagement

Binnen retail en groothandel vinden tal van veranderingen plaats. Ervaren projectmanagement stelt organisaties in staat om in te spelen op deze veranderingen en verbeteringen in de processen door te voeren. Ondersteuning bij het doorvoeren van complexe veranderingen is vaak gewenst.

Projectmanagement met resultaat
De projectmanagers van Arlande zorgen er voor dat binnen de afgesproken tijd (planning) en budget (business case) het project de gewenste resultaten oplevert. Arlande hanteert hierbij de relevante projectmanagenttools en projectmanagementmethoden, zoals PRINCE2, AGILE, PMI, IPMA, MSP, Lean Six Sigma, MoP e.d., die ondersteuning bieden bij de noodzakelijke veranderingen. Ook brengt Arlande de benodigde vaardigheden met betrekking tot de veranderkant van projectmanagement, zoals communicatie, stakeholder management, public relations, empathie, empowerment e.d.. Tijdens het doorvoeren van veranderingen binnen zorgen de projectmanagers van Arlande er voor dat de resultaten geborgd worden, zodat na afronding van het project deze resultaten verankert zijn.       

Projectmanagers met de juiste ervaring en vaardigheden
Arlande heeft ervaring met de ondersteuning en realisatie van complexe projecten maar ook met eenvoudige projecten binnen retail en groothandel. Bij complexe organisatie veranderingen zal de projectmanager voornamelijk bezig zijn met projectleiding en het managen van teams, het managen van de omgeving en met de ondersteuning van de stuurgroep. In een eenvoudig project zal de projectmanager meer hands-on sturing geven.

Kenmerkend voor de projectmanagers van Arlande is dat zij hun kennis en ervaring aan het operationele lijnmanagement beschikbaar stellen en hen ondersteunt bij de veranderingen. Projectmanagementondersteuning door Arlande is dan ook bij uitstek het juiste hulpmiddel om veranderingen in retail- en groothandelorganisaties te realiseren en gelijktijdig de operationele organisatie te ontlasten.

Arlande helpt
Arlande is gespecialiseerd in projectmanagement voor retail en groothandel en biedt ondersteuning in meerdere branches, waaronder food, fashion, automotive en kantoorartikelen. Arlande heeft ook de beschikking over projectmanagers die ervaring hebben binnen familiebedrijven, coöperaties, en verenigingen. Arlande helpt!