Contact

E-commerce realisatie

E-commerce realisatie

Binnen retail en groothandel is het steeds meer een noodzaak of kans voor de implementatie van een effectieve online winkel (e-commerce). Steeds meer klanten oriënteren zich online, verwachten selfservice functionaliteit en de mogelijkheid artikelen direct online aan te schaffen. Ongeacht of de organisatie een retailer of groothandelaar is, er dienen meerdere keuzes gemaakt te worden wanneer e-commerce geïmplementeerd wordt.

  • Hoe speel ik in op de retail of groothandel ontwikkelingen van e-commerce?
  • Wat is de juiste uitvoering van mij  webwinkel voor mijn retail of groothandel bedrijf en mijn klanten?
  • Hoe maak ik de webwinkel winstgevend?

Om de juiste keuzes te maken met betrekking tot e-commerce is kennis nodig van traffic generation, conversie, promoties, klantsegmentering etc.

Stappen bij implementatie webwinkel
De retailer of groothandelaar zal zich ook moeten focussen op het selectieproces dat bij de implementatie van een webwinkel komt kijken. Gesprekken met leveranciers zullen worden ingepland om tot e-commerce beslissingen te komen. Ook komt de vraag aan de orde of de retailer of groothandelaar zelf de technische implementatie gaat uitvoeren of dat zij zich laat ondersteunen door een externe ervaren partij, die de verschillende valkuilen kent. En of zij zich laat ondersteunen bij benodigde technieken zoals SEO, SEA, PPC, Adwords, inbound marketing, email marketing, content marketing, visualisatie, test-werk, A/B-testing, visual merchandising, catalog management, prijslijsten, interfaces e.d..

Projectfasering is de volgende stap tijdens de realisatie van e-commerce. Begint het project met een ICT bouwfase, of kan er direct op de klanten, assortimenten en promoties gefocust worden?

Arlande helpt door te zorgen voor een stuurbare implementatie en borging voor continue verbetering
Arlande heeft vele jaren ervaring in de selectie van online webwinkels, webwinkel implementatie en webwinkel door-ontwikkeling in retail en groothandel. Door kennis van retail en groothandel, verhoudingen, bedrijfsprocessen en technologieën is Arlande uw vertrouwde adviseur voor selectie, vormgeving en stuurbare implementatie. Met focus op de webwinkel helpt Arlande u bij het inrichten van bedrijfsprocessen, de online marketing, het cross-channel inrichten van klantcontacten, promoties, A/B-testing e.d. Hierbij zorgt Arlande voor een borging zodat u vervolgens in staat bent continue te verbeteren en te kunnen anticiperen op de steeds veranderende consument. Arlande helpt!