Tweede editie Agile Congres 2017

29 november 2017

Op donderdag 7 december a.s. wordt na een eerste succesvolle bijeenkomst op 2 november de tweede editie van het Agile Congres 2017 in Groningen gehouden. Het congres wordt georganiseerd door Samenwerking Noord en is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over Agile. Het volledige programma is beschikbaar op de website van Samenwerking Noord.

Arlande

Arlande is mede-organisator van dit congres en verzorgt dit jaar een workshop over organisatie breed agile werken onder de titel “Agile werken, maar dan wel in de hele organisatie! Best practises”

Nu steeds meer organisaties Agile werken komt de vraag om Agile succesvol organisatie breed in te richten. Daarbij stuit je op allerlei complexe vraagstukken, met veel belangen en afhankelijkheden, zoals ketenbesturing en portfoliomanagement.

Dit juist doen zodat alle projecten en initiatieven succesvol zijn is een schier onmogelijke opgave. Toch?

Kunnen we leren van best practices? Hoe kun je met eenvoudige concepten zoals Kanban, Scrum, Stage gate en het intelligent indelen van verschillende soorten backlogs zorgen voor rust, ruimte en flexibiliteit in de besturing en uitvoering van alle veranderinitiatieven. Op een manier die werkt in de directiekamer én binnen de teams!

Aanmelden?

Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor deze bijeenkomst. Wil je echter de getoonde slides toegestuurd krijgen neem dan contact op met Rieks Oosting: roosting@arlande.nl of telefonisch 06 207 35 755.