Team Arlande boekt resultaat tijdens ROPArun

23 mei 2018

Onder het motto “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” heeft een team medewerkers van Arlande samen met een aantal vrijwilligers het afgelopen pinksterweekend met succes deelgenomen aan de ROPArun. De ROPArun is een non-stop 530 kilometer estafetteloop van Parijs of Hamburg naar Rotterdam, met als doel geld in te zamelen voor instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun.

Vrijdagmiddag 18 mei vertrok de Arlande karavaan met twee campers en twee materiaalbussen van het kantoor in Baarn naar een hotel vlak boven Parijs waar de deelnemers konden overnachten om goed uitgerust aan deze challenge te beginnen. De zaterdag erna startte het team, dat bestond uit acht lopers, vier fietsers, drie fysiotherapeuten/masseurs en 9 facilitaire ondersteuners, om 13.30 uur vanaf het startterrein in Parijs.

Een hele bijzondere ervaring voor de teamleden waren de enthousiaste reacties van bewoners in het Belgische Zele, Ossendrecht en Barendrecht. Bewoners applaudisseerden, speelden muziek en deelden spontaan water en versnaperingen uit. Wat een energie gaf dat elke keer weer!

Team 194 Arlande opereerde oprecht als een geolied team. Voor de lopers en de fietsers stonden na elke shift warme maaltijden klaar die bereid waren door de facilitaire mensen. Lopers die gedurende de estafette last kregen van blessures werden opgevangen en weer geprepareerd door de masseurs en andere lopers namen af en toe op eigen initiatief meer kilometers voor hun rekening. Teambuilding was hiermee een prachtige bijvangst!

Op tweede pinksterdag finishte team Arlande om 14.30 uur in Rotterdam alwaar het feestelijk werd onthaald door duizenden enthousiaste mensen.

De deelname werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren VX Company, Run on Clouds, Heuvelman Staal, Bel Ons Partyverhuur, Grafisch Centrum Harlingen, Edwin Groen Tweewielers B.V. en Phoenix Chess Systems. In totaal kon team Arlande ruim € 15.000,- overmaken naar stichting ROPArun.

https://www.roparun.nl/nl/actueel/nieuws/