Roparun: 500 kilometer managen

25 oktober 2017

Een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Bloed, zweet, tranen en heel veel voldoening voeren volgens de organisatie de boventoon. Makkelijk wordt de Roparun zeker niet, maar op deze manier geld ophalen voor palliatieve zorg voor mensen met kanker zorgt niet alleen voor het steunen van een bijzonder goed doel, maar is tevens de ultieme vorm van teambuilding. Arlande gaat deze uitdaging daarom samen aan!

 

Loten verkopen, acties organiseren, op zoek gaan naar sponsoring, trainen, het uittekenen van de route, eetschema’s maken, nachtelijke proefritten houden, geschikte kleding verzamelen, campers en fietsen vinden… you name it: Alles moet georganiseerd worden! Een team van 25 managers is nodig om deze enorme klus te klaren: 8 lopers, 4 fietsers en een schare support van koks, tot fysiotherapeuten en chauffeurs.

Ik hoor je denken: Zijn al die managers niet teveel kapiteins op één schip? Het zijn in ieder geval allemaal mensen die normaal wél kapitein zijn, maar nu in projectgroepen aan een thema gaan werken. Onze teamcaptain managet dit projectenportfolio en coacht het hele team naar de start op 19 mei 2018. We zijn namelijk niet alleen bij onze opdrachtgevers Managers van resultaat!

De estafette van 500 kilometer wordt gedaan door een diverse groep, waarin de verschillende teamleden allen hun persoonlijke motivatie hebben om mee te doen. Voor mensen in onze gedachte en mensen dichtbij ons. Iedere stap is een ode aan hen.

Het aftellen is in ieder geval begonnen, #teamArlande gaat zich al stretchend klaarmaken voor de start!

Wil je ons steunen en bijdragen aan de Roparunmissie? Steun dan Team Arlande (nummer 194)! Of mail je idee naar team captain: Ruud Martin. Daarnaast heeft Arlande ook een bankrekening geopend voor directe donaties: NL06ABNA0246 572 027.

Onze deelname wordt inmiddels mede mogelijk gemaakt door:

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in en we brengen je in contact met onze collega's.

 
1 Begin 2 Voltooid