Nieuwe aanwinst Kasper

10 april 2019

Arlande heeft zich versterkt met Kasper Nobel die op 1 april als associate is gestart. Binnen Arlande sluit hij aan bij de Onderwijsexpertisegroep en richt zijn focus op bedrijfsanalyse, digitale transformatie, en verandermanagement in een Agile (SAFe) organisatie.  

De afgelopen vier jaar heeft Kasper gewerkt voor een groep van buitenlandse online universiteiten waar hij implementaties van digitale oplossingen heeft begeleid. Hier heeft hij o.a. een Agile (SAFe) transformatie doorgemaakt, en een samenwerkingsmodel ontwikkeld tussen IT en de bedrijfskant om de organisatie als één geheel wendbaar te krijgen. Zijn kwaliteit was door te  faciliteren en coördineren medewerkers zelf de verandering door te laten voeren. 

Kasper heeft daarnaast diverse ervaringen opgedaan in verschillende rollen. Zo heeft hij een innovatieve startup gestart op het gebied van online job matching. Heeft hij als bedrijfsanalist bij een technisch productie- en installatiebedrijf alle primaire processen heringericht.  Tevens heeft hij als performance manager strategie vraagstukken vertaald naar strategiekaarten en managementinformatie bij een internationale retailorganisatie. De overeenkomst in deze verschillende ervaringen is complexiteit en (digitale) innovatie waarbij Kasper structuur, vernieuwing en richting bracht.  

Als persoon is hij energiek en toegankelijk, daarnaast brengt hij een verfrissende blik vanuit zijn ervaringen in het online onderwijs en de wendbare organisatie.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in en we brengen je in contact met onze collega's.

 
1 Begin 2 Voltooid