Kurt Isik zorgt voor verbreding dienstenaanbod Arlande

15 juni 2018

Hallo, mijn naam is Kurt Isik. Ik kan op het snijvlak van business en ICT uitstekend schakelen tussen diverse niveaus, ben analytisch sterk en ben een echte teamplayer die ook prima in staat is om zelfstandig te opereren. Ik bekijk de noodzaak vanuit informatie en processen en maak implicaties helder van een vanuit de business gedreven wenselijke verandering die gevolgen hebben voor systemen en applicaties.

Sinds 15 maart werk ik als business consultant bij Arlande. Via een oud werkgever ben ik in contact gekomen met Arlande. Na een enthousiast gesprek was de conclusie wederzijds al snel dat we elkaar aanvullen. Ik kan mijn kennis verbreden naar nieuwe markten en andersom kan ik mijn kennis weer inbrengen bij Arlande.

Achtergrond

Tijdens mijn opleiding Bedrijfseconomie was er al behoorlijke aandacht voor informatiekundige aspecten in het werk. Informatiekunde was al een vak en daarin had ik voor het eerst ook data gemodelleerd. Dit heeft er via een afstudeeropdracht uiteindelijk mede toe geleid, dat ik na mijn afstuderen direct bij een IT bedrijf ben gaan werken. Stapsgewijs zijn mijn werkzaamheden van programmeren richting ontwerp, consultancy, projectmanagement en informatiekundige opdrachten gegaan. Praktische uitdagingen voor verleden, heden en toekomst hebben er uiteindelijk toe geleid dat ik met de masteropleiding ben gestart.

Ervaring

Voor veel verschillende organisaties heb ik pragmatische tot conceptuele opdrachten uitgevoerd. In het begin van mijn carriere ben ik met name werkzaam geweest bij banken, verzekeraars en productiebedrijven. Later ben ik meer actief geworden in de (semi)publieke sector. Bij meerdere provincies, woningbouwcorporaties, grote uitvoeringsinstellingen en rijksoverheden heb ik waarde kunnen toevoegen.

Rollen

Ik kom het beste tot mijn recht als Business consultant, informatieanalist, projectmanager en implementatiemanager in het publieke domein, de zorg en het onderwijs.

Ambitie

Graag ben ik voor mijn klanten en collega’s een vernieuwende sparringspartner op inhoud. In samenwerking ontwikkel ik het liefste nieuwe mogelijkheden en ben daarbij een betrouwbare en onafhankelijke partner voor opdrachtgevers.

Sparren?

Bekijk hier mijn CV. Wilt u – vrijblijvend – met mij een paar uur sparren over uw organisatie uitdagingen/doelstellingen bel me op 06-81517429 of mail mij.