Jubileum conferentie 10 oktober – Digitale geletterdheid

23 januari 2019

Arlande bestaat 20 jaar! Om dit jubileum te vieren organiseert Arlande donderdagmiddag 10 oktober 2019 een discussieplatform voor en door de gehele onderwijsketen. Het centrale thema is “Digitale geletterdheid als versneller voor een Leven Lang Ontwikkelen”.

Naast digitale geletterdheid komen doorstroom tussen de onderwijssectoren, flexibilisering van het onderwijs en het gebruik van moderne ICT toepassingen voor het onderwijs aan de orde.

Prinses Laurentien, o.a. oprichter van Stichting Lezen & Schrijven, zal het congres openen met een keynote over digitale geletterdheid. Andere sprekers zijn Professor Dr. Jan Riezebos van de Rijksuniversiteit Groningen, Theo Douma, bestuurder van Openbaar Onderwijs Groep Groningen en Ernst-Jan Stigter, Algemeen directeur van Microsoft Nederland en voorzitter van Nederland ICT.

Bestuurders en directeuren van onderwijsinstellingen en wethouders onderwijs worden persoonlijk uitgenodigd maar kunnen zich ook inschrijven via onderstaande link:

Arlande is de trotse organisator van dit discussieplatform. Sterker nog: een aantal Arlande professionals heeft die middag een rol als facilitator van de diverse discussietafels.

Wij nodigen u graag uit, om deze inspirerende dag samen met ons door te brengen. Wilt u weten of dit discussieplatform iets voor u is? En bent u benieuwd waar de sprekers aandacht aan gaan geven?

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in en we brengen je in contact met onze collega's.

 
1 Begin 2 Voltooid