Arlande lanceert Nimble-propositie op Agile congres van Samenwerking Noord

20 februari 2019

In de Statenzaal van de provincie Groningen heeft Arlande tijdens het Agile congres van Samenwerking Noord op 8 februari haar nieuwe Nimble propositie gelanceerd. Nimble, oftewel: HOE kom je tot een wendbare organisatie? Wouter van Rensen en Ruurd Portman waren de workshopbegeleiders.

Hedendaagse uitdagingen kun je niet beantwoorden met conventionele organisaties. In de snel wijzigende omgeving worden steeds hogere eisen gesteld aan jouw organisatie en is continue aanpassing nodig. Strategie, Technologie, Governance en Cultuur zijn voorbeelden van knoppen waar je aan kunt draaien om een Nimble-organisatie te worden. Maar hoe doe je dat nu precies? 

Tijdens de interactieve workshop werden zowel voor het management als de medewerkers concrete handvatten aangereikt om met elkaar in dialoog te gaan over de inrichting van een wendbare organisatie.

Ook een nieuwe naam

Naast deze propositie heeft Arlande ook een nieuw bedrijf opgericht dat zich focust op het creëren van Nimble-organisaties. Onder de naam Rozier4Nimble helpen wij private organisaties met wendbaar worden. Lees meer over Nimble-organisaties op https://rozier4nimble.nl/

Wouter van Rensen geeft met plezier nadere toelichting over wat Nimble voor jouw organisatie kan betekenen, neem contact op via wvrensen@arlande.nl of 06-53911029.