Contact

Actuele thema's

AVG, bent u er (wel) klaar voor? Kom niet voor verrassingen te staan!

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Per die datum wordt de AVG leidend en is de Nederlandse wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) niet meer van toepassing. En dit heeft, hoe dan ook, impact op uw organisatie! Zelfs als u niks met persoonsgegevens doet.

Lees meer
Roparun: 500 kilometer managen

Een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. Bloed, zweet, tranen en heel veel voldoening voeren volgens de organisatie de boventoon. Makkelijk wordt de Roparun zeker niet, maar...

Lees meer
Goed opdrachtgeverschap: sleutel tot projectsucces!

Projectmatig werken is bij veel organisaties een gangbare werkwijze, vooral wanneer veranderingen doorgevoerd moeten worden. Projectleiders worden getraind en begeleid hoe de effectiviteit te vergroten, het project af te bakenen en te faseren, afspraken ‘SMART’ te maken en de resultaten te beïnvloeden. Toch blijft de praktijk vaak nog weerbarstig.

Lees meer

Berichten

13-02-2018 Alles waar je energie in stopt wordt groter, ook uit de pas lopende projecten!

Als portfoliomanager ben je als geen ander continu bezig om de verwachtingen van managers op elkaar af te stemmen. Managers van verschillende niveaus, divisies, afdelingen en disciplines, met verschillende agenda’s, doelen en belangen. Hoe krijg je dat (niet) voor elkaar? 

Lees meer
29-11-2017 Tweede editie Agile Congres 2017

Op donderdag 7 december a.s. wordt na een eerste succesvolle bijeenkomst op 2 november de tweede editie van het Agile Congres 2017 in Groningen gehouden.

Lees meer
02-11-2017 Rondetafelconferentie IV- en ICT management: Communiqué

Op woensdag 1 november heeft in Baarn de eerste Rondetafelconferentie voor IV- en ICT managers in het onderwijs plaatsgevonden.

Lees meer
17-08-2017 Inschrijven voor de Masterclass Project Portfolio Management?

Voor project portfoliomanagers, portfoliocontrollers en -analisten, managers PMO die toe zijn aan een volgende uitdaging is er de Masterclass Project Portfolio Management voor Portfoliomanagers. Daarin kunt u - samen met uw vakgenoten - werken aan uw professionalisering. Klik op 'Lees meer' voor inschrijven en meer informatie.

Lees meer
12-07-2017 Rondetafelconferentie voor Informatie- en ICT managers in het onderwijs

Op 1 november a.s. organiseert Arlande een Rondetafelconferentie specifiek voor Informatie- en ICT managers in het onderwijs.

Lees meer
12-07-2017 Intieme sfeer bij Rondetafelconferentie HBO Hanzehogeschool op 8 juni jl.
Op donderdag 8 juni heeft in Groningen opnieuw een Rondetafelconferentie voor Directeuren en managers Onderwijs en Bedrijfsvoering in het HBO plaatsgevonden.
Lees meer
11-07-2017 Concreet resultaat op Rondetafelconferentie bedrijfsvoering ROC Noorderpoort
Op woensdag 31 mei 2017 heeft in Groningen een Rondetafelconferentie voor Directeuren en managers Onderwijs en Bedrijfsvoering in het MBO plaatsgevonden.
Lees meer
11-07-2017 Digitale Leer- en Werkomgeving

Bezoek een hogere of middelbare onderwijsinstelling en de kans is groot dat er een vernieuwende onderwijsontwikkeling gaande is waarbij digitalisering steeds belangrijker wordt, zoals o.a.

Lees meer
11-07-2017 Terugblik op het 12e PPM Jaarcongres in 2016: Van 'Grip' naar 'Wendbaarheid'

Op 25 mei 2016 waren we met ruim 80 deelnemers, ervaren en minder ervaren professionals in het vakgebied van Project Portfolio Management, bij elkaar in Figi te Zeist om te delen waar organisaties

Lees meer
11-07-2017 Masterclass Portfoliomanagement Leergangen 2017-2018

Voor (project) portfolio-managers, business change managers, portfoliocontrollers, portfolioanalisten en managers PMO die eraan toe zijn zich verder te professionaliseren is er de Masterclass Portf

Lees meer

Pagina's