Contact

Actuele thema's

Roparun: Team Arlande

In 2018 gaat Arlande met een eigen team deelnemen aan de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Team Arlande bestaat uit collega’s, vrienden en familie en zal het traject lopen van Parijs naar Rotterdam.

Lees meer
Goed opdrachtgeverschap: sleutel tot projectsucces!

Projectmatig werken is bij veel organisaties een gangbare werkwijze, vooral wanneer veranderingen doorgevoerd moeten worden. Projectleiders worden getraind en begeleid hoe de effectiviteit te vergroten, het project af te bakenen en te faseren, afspraken ‘SMART’ te maken en de resultaten te beïnvloeden. Toch blijft de praktijk vaak nog weerbarstig.

Lees meer
Masterclass Portfoliomanagement Leergangen 2017-2018

Voor (project) portfolio-managers, business change managers, portfoliocontrollers, portfolioanalisten en managers PMO die eraan toe zijn zich verder te professionaliseren is er de Masterclass Portfoliomanagement.

Lees meer
Terugblik op het 12e PPM Jaarcongres in 2016: Van 'Grip' naar 'Wendbaarheid'

Op 25 mei 2016 waren we met ruim 80 deelnemers, ervaren en minder ervaren professionals in het vakgebied van Project Portfolio Management, bij elkaar in Figi te Zeist om te delen waar organisaties staan met de besturing en executie van de projecten portfolio en welke lessen er te leren zijn van de keynotes en van elkaar. Er is veel kennis en ervaring uitgewisseld.

Lees meer
Digitale Leer- en Werkomgeving

Bezoek een hogere of middelbare onderwijsinstelling en de kans is groot dat er een vernieuwende onderwijsontwikkeling gaande is waarbij digitalisering steeds belangrijker wordt, zoals o.a. digitaal lesmateriaal, digitale toetsen en digitale opleidingportfolio’s. De verandering waarbij er steeds meer digitale middelen binnen het onderwijs gebruikt wordt, loopt al jaren.

Lees meer

Berichten

17-08-2017 Inschrijven voor de Masterclass Project Portfolio Management?

Voor project portfoliomanagers, portfoliocontrollers en -analisten, managers PMO die toe zijn aan een volgende uitdaging is er de Masterclass Project Portfolio Management voor Portfoliomanagers. Daarin kunt u - samen met uw vakgenoten - werken aan uw professionalisering. Klik op 'Lees meer' voor inschrijven en meer informatie.

Lees meer
12-07-2017 Intieme sfeer bij Rondetafelconferentie HBO Hanzehogeschool op 8 juni jl.
Op donderdag 8 juni heeft in Groningen opnieuw een Rondetafelconferentie voor Directeuren en managers Onderwijs en Bedrijfsvoering in het HBO plaatsgevonden.
Lees meer
12-07-2017 Rondetafelconferentie voor Informatie- en ICT managers in het onderwijs

Op 1 november a.s. organiseert Arlande een Rondetafelconferentie specifiek voor Informatie- en ICT managers in het onderwijs.

Lees meer
11-07-2017 Concreet resultaat op Rondetafelconferentie bedrijfsvoering ROC Noorderpoort
Op woensdag 31 mei 2017 heeft in Groningen een Rondetafelconferentie voor Directeuren en managers Onderwijs en Bedrijfsvoering in het MBO plaatsgevonden.
Lees meer
22-02-2017 Communiqué HBO Rondetafelconferentie Haagse Hogeschool 2 februari

Op donderdag 2 februari jl. heeft er bij de Haagse Hogeschool een Rondetafelconferentie voor directies Bedrijfsvoering / Finance & Control in het HBO plaatsgevonden.

Lees meer
27-01-2017 Verandermanagement en Opdrachtgeverschap centraal

Vrijdag 20 januari vond de eerste “Managementdag” van 2017 voor het Onderwijs plaats bij Onderwijsgroep Tilburg.

Lees meer
27-12-2016 Arlande Management Development Programma

Het einde van 2016 nadert en daarbij kijkt Arlande terug op een jaar waarin de groei van onze organisatie centraal stond.

Lees meer
21-12-2016 Arlande optimaliseert bij ROC het proces van de administratieve deelnemer processen

Arlande gaat bij een ROC aan de slag met het opstellen van een Plan van Aanpak voor de procesoptimalisatie van de bekostigingsgerelateerde administratieve deelnemer processen. 

Lees meer
20-12-2016 Communiqué Rondetafelconferentie voor het MBO

Op donderdag 1 december jl. heeft er bij ROC De Leijgraaf in Oss opnieuw een Rondetafelconferentie voor directies bedrijfsvoering in het MBO plaatsgevonden.

Lees meer
14-11-2016 Terugblik Agile congres: “Steve Jobs doet nog gewoon mee”

Agile congres nu al waardevol door keynote van Arie van Bennekum” viel ’s morgens te lezen op Twitter.

Lees meer

Pagina's