Contact

Arlande Verandermanagement Game

Arlande Verandermanagement Game

Duur: 
1 dag
Locatie: 
Baarn
Prijs: 
€ 500,- (excl. BTW)

Beschrijving

Met een à twee collega's speelt u om de eer te winnen van een door ons aangeleverde of door u zelf uitgezochte opponent of van de organisatie die u heeft uitgedaagd. Welke organisatie is het best in staat een blijvende (duurzame) verandering tot stand te brengen in de eigen organisatie?

Een verandering in een organisatie lijkt veel op een oerwoudexpeditie. Het doel van een organisatie is vaak gemakkelijker te bepalen dan de route om daar te komen. Alleen al de voorbereidingen van de verandering wekt vaak al weerstand op en een houding van 'Ja maar...'. Ondanks het 'Ja maar...', gaat de organisatie verder omdat het kan of omdat het moet. 'En toch!' is de houding die nodig is om de expeditie te  kunnen volbrengen en de bestemming te bereiken.

Doel

De Verandermanagement Game heeft als doel om op een speelse manier kennis te maken met de 'Wheels of Change', de routekaart om een veranderpad te bewandelen. Tijdens het spelen van de Verander Game ontdekt u zelf het ideale veranderpad voor uw organisatie, geholpen door de ervaren spelbegeleiders en de ervaringen van de medespelers.

Werkvorm

De Arlande Verandermanagement Game is een bordspel waarin de logica van de veranderstappen en de volgorde daarvan centraal staan. Twee à drie teams, van maximaal drie personen, zullen naast het competitie-element aan de hand van de discussies, die bij het kiezen van de juiste stappen ontstaan, veel van elkaar opsteken.

Deelnemen?

Dit event heeft een open inschrijving. Wanneer de lijst bestaat uit voldoende deelnemers die aan elkaar gewaagd zijn, zal er in overleg een datum worden gekozen.