Contact

Arlande Masterclass Opdrachtgeverschap

Arlande Masterclass Opdrachtgeverschap

Duur: 
1 dagdeel
Locatie: 
Baarn
Prijs: 
€ 500,- (excl. BTW)

Effectief opdrachtgeverschap: 'it takes two to tango'

Herkent u dit: wéér een project dat te laat dreigt te worden opgeleverd, te veel gaat kosten of niet volledig oplevert wat u er van had verwacht? Kortom een uit de hand gelopen hobby van de projectmanager en het ontwikkelteam. Of is er soms sprake van zwak verwachtingsmanagement en durft de projectmanager niet te vertellen wat u al lang zag aankomen? 

Wellicht is dit een verkeerde indruk en heeft u uw projectmanager een onmogelijke opdracht gegeven en realiseerde u zich dit onvoldoende? Misschien schieten in zijn ogen juist de kwaliteiten van de opdrachtgever tekort! Wat in ieder geval duidelijk is: de verwachtingen zijn onvoldoende afgestemd tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Misschien is initieel ook de haalbaarheid te opportunistisch ingeschat om het project toch maar te kunnen starten? 

Hoe repareer u dit, of nog beter hoe voorkomt u dit een volgende keer? Wat betekent dit voor uw draagvlak bij de stakeholders?

Arlande kent deze dilemma's uit de praktijk en heeft om hier antwoord op te geven een Masterclass Opdrachtgeverschap ontwikkeld. Geen PRINCE2 voor opdrachtgevers maar een discussie over rollen en effectief gedrag.

Deelnemen?

Dit event heeft een open inschrijving. Wanneer de lijst bestaat uit voldoende deelnemers die aan elkaar gewaagd zijn, zal er in overleg een datum worden gekozen.